Velkommen til Wulff Biler

Vi glæder os til at præsentere alle vores spændende biler for dig, selv som du ikke lige kan finde den rigtige i bil under brugte biler, så fortvivl ikke, vi finder den til dig hos nogle af vores kollegaer eller i vores netværk Salg/køb/bytte bil Mulighed for en lånebil efter aftale.

Hurtig, effektiv og billig reparation af din bil eller varevogn uanset mærke Vi klargøre din bil til syn og får den synet. Vi kan i dag tilbyde service af Riconlifte til handicap biler 3 års garanti på nye reservedele Dæk og fælge af alle mærker til fornuftige priser og vi kan opbevare dine vinter/sommer fælge på vores lager Vi tilbyder GPS tracking løsning til din bil til en meget attraktiv pris.

Vi tilbyder chiptuning for at forbedre benzin/diesel økonomien Udskiftning af ruder, incl. stenslag reparationer Undervognsbehandling Fejlmåling af alle fejl med moderne testudstyr Vi tilbyder finansiering med og uden udbetaling igennem vores partner Santander Hold jer ikke tilbage, vi finder altid en god aftale eller løsning for begge parter.